28 септември 2009 г.

как да станем безчуствени



Да си безчуствена е особено важно в днешно време. Всякакви простаци имат наглостта да си живеят живота щастливо и пълноценно, което както се досещате ощетява хората които се намират в периферията на тяхното сияние. Тези хора обикновено сме ние, мили малки сладки кукли. Та за да не ебат майката постоянно, понеже нямаме нужда от нови братя и сестри нека запретнем ръкави, стиснем зъби (не и отвърстия – това ще ни докара много и различни проблеми) и да си дадем един мощен начален старт ( Не благодаря, нямам нужда от помощ, мога да си литна сама, не е нужно да ми набиваш шут в задника. Не благодаря казах вече, не искам и други елементи там).


Да си cold-blooded е огромно предимство. Когато някой друг се насере, това не предизвиква милото желание да почистиш, не те кара безполезно да кършиш пръсти и ревеш, нито извиква онова бясно настроение в стил изчезнаха-ми-устните в което мяташ всеки близък предмет по него. Безчуствената малка прелестна кукличка просто заобикаля шибаното лайно и продължава напред. Ето това трябва да постигнем. Според мен до тази цел има два пътя.


1) Не е особено приятен, отнема ужасно много времеи шанса да се отклониш от желаната посока е огромен. С две думи- не ни интересува. Информативно – според мен това са редицата от неуспешни връзки в които безброй мъже самодоволно са сядали на главата ти ( с твое позволение разбира се – вярваш или не ) кръстосвали са крака по турски и чак когато замирише на това какво са свършили горе са били ритнати от живота ти. Ако това се случва over and over again шанса да изгубиш сетивата си са огромни. Има и друга вероятност разбира се – да се превърнеш в неориентирана маса желе, която и е все тая на къде ще се разтече. Казах ви, че това не е за нас.




2) Другият начин отново включва много мъже, само че този път ужасно много мъже. И ако в първия начин бвшв поредица от връзки, тук говорим за плетеница от такива. Понеделник е един, вторник си „болна”, за да си със втори, сряда си на „лекции” за да си с трети, в четвъртък наистина излизаш с момичетата и ей го на- четвърти. Един си отива? Идват още 2-ма. Не ти вдига телефона? Не му звъниш никога повече. Има наглостта да не дойде където и когато си му казала? Звъниш на друг. Безобразие? Може би. Лекарство? Със сигурност. Става въпрос единствено за красота. Ако си средно красива, под 30 и имаш желание- това е достижимо. Ако си много красива, под 25 дори и да нямаш желание, то те преследва. Jump!




Резултата е един – няма Mr. Big. Важното е всички да имат big. Секса лекува от любовта и неговата най-голяма награда е безразличието. Просто избери това което искаш.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар