19 юли 2009 г.

зелева диета

Искате да свалите килца светкавично? имам нещо точно за вас. Ама наистина имам , изпробвала съм го. Само да предупредя, действа безотказно и перфектно но е от типа пинк-понк дието. Когато я спреш и ако не внимаваш как се храниш след това ще качиш същите килограми обратно. Нещо като диета за събитие, за да успееш да се натъпчеш в минималистичните дрешки.

Та, вземаш зеле, колко не знам , примерно една зелка. Нарязваш я на ситно. Постъпваш по същия начин и с една глава лук, един морков и един обелен домат. Тази куча смес захвърляш в някяква огромна тенджера. След това наливаш водада покрие всичко в зависимост от това колко гъста искаш да е супата. НЕ ДОБАВЯШ: сол, черен пипер, червен пипер, зехтин, олио, каквито и да било подправки, запръжки, меса или с други думи - НИЩО.
Когато буламача се свари напълно е готов. Ще разпознаеш мо мента по напълно блудкавия безвкусен вкус и почти разпадащите се заленчуци вътре.
Така приготвената зеленчукова супа можеш да ядеш по колкото пъти на ден си пожелаеш, в каквито количества си пожелаеш. Хватката е другаде - имаш право да ядеш само и единствено шибанта супа цяла седмица.
Ако издържиш, наградата е разкошна, ако не - тръгвай още сега по магазините да си купуваш по-големи размерчета мила!

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар