22 юли 2009 г.

facebook и глупостите

Toва е поредната кретенска група за която получих покана. Да св върне средната класа в България???? Абе хора вие в ред ли сте? В целия профил на групата, освен заглавието е написано само описание, което гласи следното : "В МОМЕНТА ТОВА ДА ИМА САМО МНОГО БОГАТИ И МНОГА БЕДНИ, ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!!!"

Такааа и някой ако успее да ми обясни как подяволите с членуване в някаква измислена виртуална групичка това ще се промени ще го позлатя тоя човек, разбирате ли!
Това е ебзумие аз не мога да повярвам на очите си, на страницата пише само едно изречение които изразява несъгласие с нещо а групата се казва да спасим еди какво си друго абе въобще луда работа. Това което ме изумява е че някой е положил усилие, време, и някакъв си криейтив (смешен- да ме прощавате ) за да създаде това безумие.....

А пък за тея които ръфат баницата- думи нямам, те хубаво сега, някакви хора там имат идея и са го създали, но тези които им кълват на въдицата трябва някой да им прочете в какво членуват. А! иЗненада! Не може да им прочете, ЗАЩОТО ТАМ ИЗОБЩО НИЩО НЕ ПИШЕ!

Ако искате може да заформим нови групи - "Не на Е 3270 в любимия салам", "Да спасим градинаря на кака Сийка", "Против червеите в пръстта" , "Да пробием всички презервативи за увеличаване на раждаемостта в България", "Да кажем да на бананите над 12 сантиметра", "Против зимата" или просто да ги обединим в гррупата "Твърдо Нйе!".


Ще дебна из нета и ще пускам още такива безумни групи. Дано някой се присети кви ги върши.






Първия Български Бутон за споделяне

1 коментар:

  1. ХАх..На практика съм съгласна с мнението, което си изказала, обаче създаването на подобни групи (макар и само на теория, без да имат някаква реална цел и осъществимост) е желанието да се застане зад една или друга позиция. Все пак отнякъде трябва да се започне и виртуалното пространство е едно добро начало...друг е въпроса, че на практика някои неща не могат да бъдат засегнати с една или друга петиция или страница в интеренет. Поне се заформя някакъв вид гражданска позиция, което не е лоша практика :) От нас зависи до голяма степен, в каква страна и среда живеем.

    ОтговорИзтриване