26 юли 2009 г.

перфектните бански

Те не са в цикламено. Те не са в жълто. Те дори не блестят на слънцето. Затова пък съхнат идеално бързо. На вашето внимание моля, перфектните баски:
О хайде не правете такива физиономии мили дами, ще докарате нова криза и торба пари на пластичният си хирург ако продължавате с гримасите. Убедена съм че мъжете вече ръкопляскат, освен ако вече не са преминали на следващ етап и занимават ръцете си с далеч по-съществени действия.


Да обясня- ясно е че колкото по-изрязан е един бански, толкова по-секси е. Толкова ги смалихме вече, че направо се лишихме от горната половинка. Да вървят по дяволите всички онколози които ни размахват статистики и ни плашат с призрази на разни заболявания - Та ние сме секси! И като сме стигнали до тази миниятюрна представа за банския защо да се мъчим? Така или иначе влизайки във водата, това парченце плат, което и без това едва се закрепя, започва да се свлича. Ако не е така, то сте си взели ужасно малък номер и едва ли се чуствате особено кофортно пресовани в него. Да не споменаваме и гънките които телесата ще завият по краищата на това модно творение. И всичките тези мъки за какво? За да има 3 см плат по тялото?

Ето го перфектното решенеие. Цицорестата мацка от снимките е избрала перфектният бански костюм- няма да се мъчи да се прави на светица и да си тормози крайниците ввъ всевъзможи и скъпи при това измишльотини, а мъжете .... има ли смисъл въобще да се опитвам да опиша тяхното задоволство.

Все пак е добре да уточним една възрастова сикриминация дспрямо употребата му, която по мое лично н ескромно мнение трябва да бъде задължителна със закон- моля ви до 35г. Искам с един поглед да обхващам циците, а не да се чудя това зад петите ви те ли са или задника.








Да да чувам бойните писъци на застаряващите дами, но сори! Знам че и аз ще стана на 40 знааааам! Но...сега не съм и докато това време дойде смятам да се позабавлявам. После няма да рева като вас, защото поне ще имам какво да си спомням.....

Първия Български Бутон за споделяне

1 коментар: