19 юли 2009 г.

живак в ануса

Мдааа става въпрос за нещо гадно разбира се, но не аз съм кретена който първи се е присетил за класификация на най-странните смъртни случаи. Има такава и наистина някой е пукнал от живак в ануса, вкаран през кух кравешки рог. През 1327 г. Кралят на Англия Едуард Втори си заминал от белия свят в адски мъки, но заговорниците постигнали целат – смъртта изглеждала естествена. Ебати естествената смърт да ти шибнат кух израстък от мъртво животно в аналите на тялото и да счупят термометър вътре...ухаааа...то тогава термометри най-вероятно е нямало, до но все пак

И докато властелинът на живака е нямал грам участие в пъкленото дело с изключение на това, че събитията са се развивали в собствения му задник, един друг пич се е самоубил несъзнателно и то от безсъние. Александрийският философ Филатес умрял през 270 г. Преди новата ера. Защо ? Бил се побъркал на тема „парадокса на лъжеца” (когато някой твърди, че принципно лъже, но това което казва в момента не е лъжа )... (wtf???? ) Както и да е, този въпросен учен си блъскал главата ден и нощ над загадката и накрая пукнал от безсъние. Тоя сигурно е имал мноооооооого грозна жена. Милият.

Магаре утрепало пък гръцки философ през 207 г. Хрисип умрял не от копитото му, а от смях докато го гледал как се храни със смокини. Мен смокините ми са вкусни а не смешни. Сигурно затова още съм жива.

През 1478 г. пък британският херцог Джон Плантагенет бил удавен в бъчва с превъзходно червено вино. Язък за виното. Те тогава криза са нямали, я сега да ги видя дали така ще хабят материала!

И за приятелството има какво да кажем. За главата на римски военачалник била обявена награда в кг. злато колкото тежи тя. Един приятел на Гай Гракх му резнал завършека на тялото, изстъргал старателно мозъка, напълнил черепа с олово за да тежи повече и получил около 5 кг. злато за това. Наздраве за приятелите!


Природолюбите също не остават назад. През 1834 г. шотландския специалист по ботаника Дейвид Дъглас е подгонен от бик. Докато тича, той пада в ловджийска яма, а върху него рухва огромното животно. Ето на това викам аз палачиииииииииииииинка!

И за някакъв детектив се споменава, за който твърдят че е много известен, може и така да е но моята скромна милост никога не го е чувала през живота си – Алън Пинкертън. Та той не знам що за детектив е бил щом падайки се захапва езика който гангренясва, но Алън и така си го кефи и не ходи на лекар. Направо минал на отчето да го опее.

Щастлив си заминава от този свят френският президент Феликс Фор през 1899 година. По време на секс 30-годишна мацка в кабинета си той получил спешно повикване от Свети Петър. Дано по мъжки са се разбрали и поне е получил призовката за небесата, след като поне е свършил.


Гаджето на руския поет Есенин - балерината Айседора Дънкан, си чупи врата със шал. Не умишлено разбира се, в желанието си да го дава по-романтично си е избрала явно доста дълъг и свободомислещ шал, който се заплита в гумите на преминаваща кола. Пук!


Руски лекар пък става жертва на собствените си експерименти в името на науката. Доктор Александър Богданов умира през 1928 г., след като сам вкарва в тялото си кръв на неколцина свои студенти, болни от туберкулоза и малария. Смелчага! Ама Рамбо е само по телевизията, някой е трябвало да му го каже.

През 1927 г. английският автомобилен състезател Пари Томас е обезглавен от чарк, който се откъсва от собствената му кола. През 1941 г. писателят Шърууд Андерсън е на официална вечеря. По някое време почиства зъбите си с клечка, но я глътва и тя пробива стомаха му, което се оказва фатално. Изобретателят Томас Мидгли е размазан през 1944 г. от внезапно свилия се механичен креват, който сам е изобретил.


Сладурите погрижили се за съставянето на тази класация са британски учени,
цитирани от издание Ню Сайънтист.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар