14 октомври 2009 г.

германски гол задник

Не сме последни по акъл на този свят ! Това е принципа на Мърфи – тъкмо установиш някакво правило и то вземе че стане обратното. Колко от вас се возят гратис в градския транспорт? Сигурно ще се намерят и такива които все някога са провали и влака без да си купят билет. И все някога са ви хващали. Добрееее, значи знаете колко е гадно.


А може би сте от примерните граждани които си плащат данъците на време и вярват че ако не дадеш на страната си тя не е длъжна да ти помогне затова промушеното билетче винаги топли джоба и олекотява крехкия ви бюджет ( е хайде, щом сте в градския транспорт няма как да не е крехък, но добрата новина е – много  сме, силни сме!). Възмущавате се когато ведите такива хулигани? Щастливи сте че ги изхвърлят от автобуса? Дори одобрявате подритването от контролата към нарушителите? Подритване като подритване имам предвид, следващо траекторията  крак-задник-шут.


Дори след това инцидентите са рядкост. И сме невъзпитани? И сме хулигани? ХА! Чакайте да видите германците! В Северна Германия, Лауренбрюк по-точно (където и да е това). 22-годишен студент пътува  без билет-класика. Хващат го –тривиална история. Свалят го от влака- досада.  Бъдещият журналист обаче решава, че не може да остави нещата така- събува си панталоните и залепва снежнобелия си задник на прозореца на влака. И точно когато се наслаждава на странното си отмъщение империята отвръща на удара – влака тръгва.


Цели двеста метра нашият пич е влачен по гол задник на гарата, докато се разбере че смъкнатите му гащи са се заплели в машината. На пича му няма нищо освен няколко драскотини, сининки, и дълбока порезна рана на самочувствието. А? А?! Нещо да кажете? Ние сме били простаци? А?

Бас лова, че контролата се е спукала от смях….

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар