12 август 2009 г.

стига филми

Отказвам да се филмирам! Вие разбирате ли колко категорично отказвам да влизам в нечии чужди и изцяло мои собствени филми?
„Тоза защо така се получва? Той какво ли си мисли? Тя защо направи това? „ АААААААА!
Ужасно е! Все едно всичко което някога пртеди ти се е случило, назовано с достолепното име „опит” колкото и мизерен да е той в момента в който наведеш глава те захлюпва като каска серящ войник. И какво? Старите ленти прожектирани на съвременен екрaн – по- фешън ра’иш ли. Мисля че така прoпускаме няколко съществени неща.
Не виждаш всичко с третото си око, и повдигането на третата ти вежда не ти помага особенов това начинание. Каквото и да си мислиш че знаеш обикновени не е вярно, а ако случайно е, вингаи има какво ново да се случи и да ти закопае дълбоките съждения във външния кенеф.
Дори да знаеш с достоверност до микрон (не че знам какво е това но звучи малко) какво точно се случва, защо по дяволите си мислиш че знаеш кое е най-правилното решение? Сещаш ли се онова за външния кенеф? Е, пак стигнахме до там.
И ето я сега най-важната причина – аз съм най-важният човек нa света за мен. Не може да не сте стигнали до извода че ако вие сами не се погрижите за себе си няма кой друг до го направи. Никой не ви дондурка вечно, физически е невъзножно дори. И за да оцелеете има едно желязно условие – да правите така че да оцелеете. А за живите хора най-важното нещо е да се чустват добре , за умрелите не знам, може и те да се забавляват. Но не там е въпроса. След като ти самият си най-важният човек в своя живот, защо по дяволите трябва да отделяш толкова много време какво си мислят другите, какво точно извършват и т. н. Ако има нещо да става то повярвай ми-определено ще разбереш. Какво по сладко от това да се пуснеш по течението да правиш това което те кара да се чустваш господар на целия свят? Е добре де има, но няма да го постигнеш точно с мислене. Идеята е да не се пънеш над какво и защо като ( защо все анални сравнения ми идват), а да се гмурнеш. Особено ако не можеш да плуваш!

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар