24 август 2009 г.

пич в женски род

О, да мразете ни, защото съществуваме и не ни ебе за вас. Ако бяхме грозни и дебели сигурно щеше да е далеч по-лесно да ни наврете в аналният отвор на някоя мастия (сиреч вашия въздухоотвод) което е вашата дълбоко интимна мисъл, обаче имам лоша новина – ние не сме грозни, не сме тъпи и имаме честта да знаем неща над които вие се потите в дългите самотни нощи. И, да , пропуснах ли да кажа че ние също така получаваме и доста повече fun?

Пич в женски род е един такъв странен добитък, който не винаги носи токчета, и даже с тях изглежда малко странно, облича се casual, на моменти „по-така” но като цяло дрехите да позволяват извършването на всякакви щуротии които болните мозъци на няколко кретена родят. Реплики от сорта на „О, не ще си разваля маникюра”; „Ще ми се развали прическата от влагата”; „Ще си съсипя токчетата в тази кал”; „Няма да скачам, ако падна може да си скъсам чорапите” и пр. са забранени. Тя винаги се приготвя за максимум 15 минути, на нея можеш да изревеш как ти въобще не обичаш Криси ( бившата, която те заряза заради оня с Поршето) и въпреки това да получиш мнение за това къде ли е тя и какво прави сега. С пича в женски род можеш да се напиеш, да си купиш риза, да сваляш мацки, да преядеш като прасе и да хъркаш като шнорхел без да ти дреме.
Пича в женски род никога не се сърди когато забравиш да звъннеш в уречен час. Можеш да почукаш на вратата и в 3 през нощта и въобще си ебало майката от кеф. Обаче не чукайте пича в женски род. Никога. Тогава прества да бъде пич. И остава само в женски род.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар