5 август 2009 г.

счупени мъже и Прасето

... и жените които вечно се опитват да ги поправят.

О, не- не си мислете че по женски ще тръгна да нищя дълбоката философска същност на мъжете с генерални проблеми на личността които ебават майката на повечето жени. Напротив - ще се опитам да разбера защо жените сами си ебават майката с тези повредени създания.

Няма такова нещо като "Хубавите ябълки прасетата ги ядат", чувате ли ? Нямааааааа! Не ти пада нещо от небето и в следващия момент никой не насочва пистолет към главата ти за да го изядеш. Виж, някои характерни полови органи могат и да се окажат близо до физиономията ти но това отново ще е твое дело и избор. Освен разбира се ако не си в парка. И притежателят им не гони хората облечен само по палто което разтваря като завеса пред всеки ненавиждащ го минувач.

Да се върнем на ябълките. На прасетата ако трябва да съм точна. Прасетата са си прасета и обикновено не представлява някакво геройство на разума и сетивата за да различиш прасе от мъж. Или от херпес примерно. И като видиш прасе знаеш че е прасе, и когато иска да те ебе прасе и ти му пуснеш, за чий кур по дяволите после ревеш че сис е хванала с прасе? Очи ли нямаш или какво? Трудно казваш не? Ами ходи тогава в някой публичен дом поне кинти да изкарваш а не да ги даваш по психиатри или по кафета където трошиш нервите и на приятелите си оплаквайки личната си драма с Прасето.


Интересното което наблюдавам е че тези жени обикновено са красиви. Дори почти всички от тях са умни. Стигнах до извода, че по-глупавите жени са по-щастливи. Те също обикновено си избират прасета, но някак не се вайкат за това. Даже им е кеф. Намърдват се в тяхната кочинка отъркват я няколко пъти и отиват към мола да похарчат спечеленото. Къде е проблема? И прасето е щастливо и те?



Да се върнем на ябълките дето ревът че ги е гризнало прасето. Не те са счупени а вие. Те си гледат кефа- гладни са- хапват, спи им се- спят, ебе им се- ебат. Това че вие се опитвате да се набутате в смачканата картинка е ваш проблем. Като не ти връзва - еми чупката бе пич., разкарай го, да не би да е последния, и без това знаеш че не е стока.

Ама е лесно така - той е лайно, той ътака той иначе....ама ти му даваш баничката....И аз съм от тъпите путки. Ама съм тъпа путка без Прасе. Това е някакво начало все пак. Try it! Един кретен е по-добре от един кретен недоволен от друг кретен!

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар